Site Audit .ro Consultanta in comert electronic si audit de site-uri

November 23, 2006

Ce poate sa faca pentru dumneavoastra SiteAudit.ro? Consultanta in comert electronic pentru magazine online (magazine virtuale)

Filed under: COMERT ELECTRONIC,CONSULTANTA,SiteAudit — Liviu Taloi @ 9:24 am

Nu tot ce zboara se mananca. Si nu tot ce se comunica in presa se bazeaza pe fapte reale. Este o impresie falsa creata de multi dintre cei ce comunica in presa cifre despre comertul electronic, ca poti crea un magazin online cu doar 1000 de euro, sau chiar cu 500 de euro. SiteAudit.ro ofera consultanta completa, incepand inca din faza de proiect de lansare a unui magazin online, si terminand cu politica de comunicare si promovare a companiei. Consultantii nostri va stau alaturi in tot procesul de lansare, de executie, si de utilizare a unui site de comert electronic. […] Facem impreuna un plan de afaceri, estimam impreuna o evolutie a vanzarilor bazata pe experienta noastra. […] Facem impreuna angajarile, punem la punct departamentele si stabilim procedurile de lucru intre aceste departamente. contact Stabiliti acum o intalnire cu SiteAudit.ro

Nu tot ce zboara se mananca. Si nu tot ce se comunica in presa se bazeaza pe fapte reale.

Este o impresie falsa creata de multi dintre cei ce comunica in presa cifre despre comertul electronic, ca poti crea un magazin online cu doar 1000 de euro, sau chiar cu 500 de euro. Nimic nu este mai fals decat aceasta afirmatie! Sigur ca intotdeauna poti vorbi cu un student la IT, sau un cunoscut al tau student la umane dar care este pasionat de PHP si MySQL sa-ti faca un site de comert electronic. Ti-l face si pentru mai putin de 500 de euro. Intrebarea este alta: e oare site-ul in sine un instrument suficient pentru a vinde produse online? (more…)

November 14, 2006

Industria de comert electronic are propria Asociatie

Filed under: comunicate de presa — Liviu Taloi @ 9:35 am

Bucuresti, 13 Noiembrie 2006 – Creata in urma dialogului constant cu reprezentantii industriei de comert electronic, Asociatia Nationala pentru E-Commerce – ANEC are ca scop promovarea si dezvoltarea industriei de comert electronic din Romania.

Principalele obiective ale ANEC sunt: elaborarea si implementarea de programe la nivel local si national menite sa promoveze Comertul Electronic in randul mediului de afaceri din Romania, derularea de activitati menite sa impulsioneze piata, sa ridice standardele industriei si sa creasca increderea consumatorilor finali in tranzactionarea din mediul online, dezvoltarea de proiecte si programe educationale la nivel national de popularizare a Comertului Electronic in randul utilizatorilor, promovarea intiativelor legislative in domeniul Comertului Electronic la nivelul tuturor actorilor implicati in industrie (furnizori, magazine online, consumatori), promovarea mijloacelor de plata electronice in vederea obisnuirii consumatorilor cu utilizarea cardurilor in tranzactiile online, elaborarea de reglementari, standarde de calitate si excelenta privind Comertul Electronic. (more…)

Powered by WordPress