Site Audit .ro Consultanta in comert electronic si audit de site-uri

October 29, 2006

29 octombrie 1969, ora 22:30 (California) – ziua cand Internetul (ArpaNet) a comunicat pentru prima data

Filed under: comunicate de presa — Liviu Taloi @ 8:20 pm

Bucuresti, 29 Octombrie 2006 – SiteAudit.ro ofera primilor 37 de utlizatori ce vor vizita site-ul nostru in saptamana 29 octombrie – 04 noiembrie 2006, cate o ora de consultanta gratuita cu ocazia implinirii a 37 de ani de la ziua in care doua computere au comunicat prin intermediul Internetului. Au aparut sute si sute de magazine virtuale in ultimii ani, desi nu toate au inteles modul de constructie a unei afaceri online. SiteAudit.ro isi propune sa sprijine tinerii antrepenori in efortul acestora de a intra in piata de comert online cu dreptul. In 2006 cifrele estimate pentru piata de comert electronic din Romania sunt de peste 60 de milioane de euro, urmand ca in 2007 aceasta sa depaseasca cifra de 100 de milioane de euro.

Acum 37 de ani, la ora 22:30 ora Californiei, Charley Kline de la UCLA (California) a incercat pentru prima data sa se logeze, cineva a folosit pentru prima data cuvantul LOGIN intr-un sistem informatic conectat pe ArpaNet, in computerul gazduit la Stanford Research Institute. La transmiterea literei G din cuvantul LOGIN, sistemul gazda s-a blocat.

 

Acum 13 ani Romania intra in aceasta era a Internetului si domeniul .ro era pentru prima data alocat unui computer din ICI – Institutul pentru Cercetari in Informatica.

 

Acum 5-7 ani in Romania se nastea comertul electronic, prin lansarea unui site de licitatii si anunturi, prin lansarea unuia dintre primele magazine online pe specific IT&C, si poate prin lansarea primelor reviste ce incercau atunci sa aiba clienti ce platesc pentru continut prin Internet.

 

De atunci Comertul Electronic romanesc a evoluat devenind poate cea mai dinamica industrie din Romania. Au aparut sute si sute de magazine virtuale in ultimii ani, desi nu toate au inteles modul de constructie a unei afaceri online. SiteAudit.ro isi propune sa sprijine tinerii antrepenori in efortul acestora de a intra in piata de comert online cu dreptul.

 

Beneficiind de experienta in domeniu, SiteAudit.ro ofera consultanta in toate aspectele legate de lansarea unei afaceri online, va asista la construirea departamentelor vitale pentru functionarea unui magazin online, va ofera consultanta cu privire la promovarea noii afaceri in mediul online prin intermedierea de contracte de publicitate online. SiteAudit.ro va organizeaza si pune ordine in ideile dumneavoastra de a intra pe piata online, bugetand impreuna cu dumneavoastra si analizand toate costurile in scopul atingerii unor rezultate financiare stabilite prin contract.

 

Pentru cei nostalgici, sau numai pentru a rememora primele clipe, primele batai ale inimii Internetului, atsam aici linkul catre insemnarile din ziua de 29 octombrie 1969 ale lui Charley Kline de la UCLA: http://www.computerhistory.org/exhibits/internet_history/ full_size_images/imp_log.jpg

 

In 2006 cifrele estimate pentru piata de comert electronic din Romania sunt de peste 60 de milioane de euro, urmand ca in 2007 aceasta sa depaseasca cifra de 100 de milioane de euro.

 

SiteAudit.ro – http://www.siteaudit.ro; Liviu Taloi, 0745 289 583

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress