Site Audit .ro Consultanta in comert electronic si audit de site-uri

September 23, 2006

despre

Filed under: — Liviu Taloi @ 9:09 pm

Web Audit SRL este o companie infiintata recent ce presteaza servicii de consultanta si audit pentru website-uri, pentru afaceri online.

Consultanta si audit de site-uri fac de foarte mult timp, fara sa denumesc serviciul SiteAudit, si fara sa facturez acest serviciu. Am decis ca este momentul sa profit de cresterea pietei si sa lansez acest concept, mai mult sau mai putin nou.

As putea spune ca toti managerii site-urilor importante au apelat la prieteni cel putin in momentele cheie ale vietii acestor site-uri pentru o “auditare”, pentru o verificare a principalelor functionalitati, chiar si numai pentru a cere parerea prietenului “specialist” in e-anything.

Conceptul de SiteAudit nu este deci unul nou. Ce conteaza foarte mult in aceasta meserie este profesionalismul de care dai dovada, etica profesionala si impartialitatea. In toate echipele in care am lucrat pentru dezvoltarea unui proiect, am adus acea opinie a profesionistului neutru, am ajustat scopul si functiunile bazandu-ma in special pe experienta mea si pe o comunicare extraordinara.

SiteAudit.ro isi propune sa ofere sprijin proiectelor online in atingerea scopului lor declarat. Isi propune sa realizeze acest lucru analizand proiectul din mai multe puncte de vedere: al design-ului, al continutului si al tehnologiilor folosite.

Analiza unui site/proiect existent are ca rezultat un raport complex si indicarea cailor prin care echipa de dezvoltare si de conducere poate atinge echivalentul unui site “special croit” in obtinerea scopului declarat. Mai mult, prin partenerii si prietenii mei deosebiti, fiecare conducand afaceri online de succes, putem alege impreuna si executantul modificarilor necesare daca acestea nu pot fi efectuate in-house.

Incheind, SiteAudit.ro dispune de tot timpul necesar unei analize atente a proiectului dumneavoastra!

Liviu Taloi

No Comments

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress